RSS

A megelőzés a legfontosabb A természet erejével a rák ellen

11 dec

http://www.hirmondo.ro/web/index.php/eletmod/72959-megelzs-legfontosabb.html

image
Az előadó külön kitért a feldolgozatlan traumák, a lelki megrázkódtatások hatására is
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0
Élénk érdeklődést váltott ki a múlt héten megtartott, vetített képes előadásával dr. Kerestély Péter sepsiszentgyörgyi orvos, aki Kézdivásárhelyen a Rák Ellen a Jövőért Egyesület soros találkozóján beszélt a rák megelőzéséről és alternatív gyógymódjairól.

Az előadó elmondta, hogy a műtét, sugár- és kemoterápia, hormonkezeléstől eltérő gyógymódokkal azt követően kezdett foglalkozni, miután az édesanyja a daganatos betegség következtében hunyt el, mi több, később, amikor már a témában otthonosan mozgott, és önmagán is észlelt rosszindulatú elváltozásokat, azt már az addig bevált módszerek segítségével szüntette meg. Elmagyarázta, élt a műtét lehetőségével, viszont az utókezeléseket a természet erejével folytatta.

Elsőként a rákos megbetegedések kiváltó okait sorolta fel, többek közt az sejtek szintjén megjelenő oxigénhiányos állapotot, a dohányzást, a túlzott alkoholfogyasztást meg a helytelen táplálkozást, mivel toxikus környezetben a ráksejtek szaporodása biztosított. Abból az alapelvből kiindulva, hogy a szervezet egyensúlyát a káros tényezők megbontják, tulajdonképpen az immunrendszer meggyengülésének következményeként számolhatunk a megbetegedéssel, és így a gyógyulás kulcskérdése is e témakört érinti.

Jancsó Katalin

 
Hozzászólás

Szerző: be december 11, 2015 hüvelyk Cikkeim

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: