RSS

Az oldalról

A rosszindulatú daganatos betegségek elleni küzdelemnek vannak olyan, a hagyományos rákterápiáktól – műtét, sugár- és kemoterápia, hormonkezelés – eltérő módozatai, amelyek éppen azért, mert nem természetellenesek, hanem ellenkezőleg, a természet erejét és az életmódunkat célozzák meg, negatív mellékhatások nélkül segítenek legyőzni a rákot.

Sajnálatos módon még manapság is, egyrészt információ, mediatizálás hiányában, tudatlanságból, másrészt a legtöbb orvos, szakorvos által sokszor ellenségesen, jobb esetben  szkeptikusan, fenntartással, mostohagyermekként kezelt biológiai rákterápia a háttérbe szorul.

Ha a hagyományos gyógymódok (kemo-, sugárterápia) negatív mellékhatásait és az általuk okozott károkat vesszük számításba, elmondhatjuk, hogy az általuk elért pozitív eredmények az előbbiekhez viszonyítva nem kielégítőek. Nyugodt lélekkel megkockáztathatom azt a kijelentést, miszerint az ezen oldalon felsorolt biológiai, természetes módszerek szolgálják annyira a rákos betegek állapotának a stabilizálását, javulását, felépülésüket, gyakran teljes gyógyulásukat, és nem utolsó sorban az áttétek kialakulásának megelőzését, mint a jól ismert klinikai terápiás eljárások.

A nagy különbség a természetes és hagyományos gyógymódok között abban rejlik, hogy míg  utóbbiak a mellékhatásaik miatt a szervezetet legyengítik, az immunrendszer hatékony működését felfüggesztik, addig a biológiai rákterápia éppen a méregtelenítő, immunrendszert erősítő, lúgosító hatása miatt tudja hatékonyabban felvenni a harcot a daganatos sejtekkel szemben.

Hangsúlyozom, hogy ezeket a terápiás lehetőségeket semmiképp sem a klinikai kezelések helyett, egyedüli terápiaként javasoljuk, hanem a holisztikus gyógyászat irányelveit szem előtt tartva, azokkal együtt, velük párhuzamosan ajánljuk. Annál is inkább, mert bizonyított tény, hogy a sugár- vagy kemoterápia pozitív hatásait potencálják, ugyanakkor csökkentik negatív mellékhatásaikat.

Természetesen a daganat műtéti eltávolítása kell legyen minden esetben az első lépés, amennyiben ez sebészileg kivitelezhető. Ez után következhet mindenféle más kezelés. Ez azonban nem jelenti azt, hogy  a szervezet megerősítésével a műtét elvégzéséig várni kell, sőt, ajánlott  rákos folyamat gyanúja esetén (vagy akár megelőzés céljából is) ezt mihamarább elkezdeni.

Ezekről az alternatív lehetőségekről kaphatnak útmutatást és információkat ezen az oldalon.

 

Hozzászólás