RSS

Az oldalról

A rosszindulatú daganatos betegségek elleni küzdelemnek vannak olyan, a hagyományos rákterápiáktól – műtét, sugár- és kemoterápia, hormonkezelés – eltérő módozatai, amelyek éppen azért, mert nem természetellenesek, hanem ellenkezőleg, a természet erejét és az életmódunkat célozzák meg, negatív mellékhatások nélkül segítenek legyőzni a rákot.

Sajnálatos módon még manapság is, egyrészt információ, mediatizálás hiányában, tudatlanságból, másrészt a legtöbb orvos, szakorvos által sokszor ellenségesen, jobb esetben  szkeptikusan, fenntartással, mostohagyermekként kezelt biológiai rákterápia a háttérbe szorul.

Ha a hagyományos gyógymódok (kemo-, sugárterápia) negatív mellékhatásait és az általuk okozott károkat vesszük számításba, elmondhatjuk, hogy az általuk elért pozitív eredmények az előbbiekhez viszonyítva nem kielégítőek. Nyugodt lélekkel megkockáztathatom azt a kijelentést, miszerint az ezen oldalon felsorolt biológiai, természetes módszerek szolgálják annyira a rákos betegek állapotának a stabilizálását, javulását, felépülésüket, gyakran teljes gyógyulásukat, és nem utolsó sorban az áttétek kialakulásának megelőzését, mint a jól ismert klinikai terápiás eljárások.

A nagy különbség a természetes és hagyományos gyógymódok között abban rejlik, hogy míg  utóbbiak a mellékhatásaik miatt a szervezetet legyengítik, az immunrendszer hatékony működését felfüggesztik, addig a biológiai rákterápia éppen a méregtelenítő, immunrendszert erősítő, lúgosító hatása miatt tudja hatékonyabban felvenni a harcot a daganatos sejtekkel szemben.

Hangsúlyozom, hogy ezeket a terápiás lehetőségeket semmiképp sem a klinikai kezelések helyett, egyedüli terápiaként javasoljuk, hanem a holisztikus gyógyászat irányelveit szem előtt tartva, azokkal együtt, velük párhuzamosan ajánljuk. Annál is inkább, mert bizonyított tény, hogy a sugár- vagy kemoterápia pozitív hatásait potencálják, ugyanakkor csökkentik negatív mellékhatásaikat.

Természetesen a daganat műtéti eltávolítása kell legyen minden esetben az első lépés, amennyiben ez sebészileg kivitelezhető. Ez után következhet mindenféle más kezelés. Ez azonban nem jelenti azt, hogy  a szervezet megerősítésével a műtét elvégzéséig várni kell, sőt, ajánlott  rákos folyamat gyanúja esetén (vagy akár megelőzés céljából is) ezt mihamarább elkezdeni.

Ezekről az alternatív lehetőségekről kaphatnak útmutatást és információkat ezen az oldalon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: