RSS

Beöntés a rákterápia szolgálatában

06 máj

letöltés    A beöntés (irrigáció) fontos részét képezheti a rákterápiának, segítségével gyógyhatású anyagokat vihetünk be szervezetünkbe, méregteleníthetjük (→), lúgosíthatjuk (→) azt.

Mint ismeretes, a végbél nyálkahártyája igen jó felszívóképességgel rendelkezik; nem véletlenül alkalmazzák a csecsemők, kisbabák kezelésében a végbélkúpokat. Éppen ezért javasolt ezen az úton is bevinni a szervezetbe azokat a hatóanyagokat, melyek a ráksejtek pusztulását okozzák – pl. erős babkávé, CoD-tea, zöldtea – , vagy a szervezet lúgosítását szolgálják – szódabikarbóna –.

images (3)  Főleg azokban az esetekben, mikor a beteg szájon át történő táplálása valamilyen okból nehézségekbe ütközik és/vagy a bélből való felszívódás akadályozott. A hatóanyagoknak a vérben levő koncentrációját és ezáltal a hatását fokozni tudjuk azáltal, hogy többféle úton juttatjuk be őket a szervezetbe.

De normálisan működő emésztőrendszer mellett is érdemes élni a beöntés adta előnyökkel, segítségével könnyebben és hatékonyabban megtisztíthatjuk szervezetünket a felgyülemlett méreganyagoktól.

Különösen nagy jelentőséggel bír a beöntés a sztómás betegek – elsősorban műtétileg eltávolított vastag- és végbélrák – esetén.

A vastagbéldaganat a leggyakoribb rákos megbetegedések közé tartozik, egyik jellemző, már a korai stádiumban megjelenő – diagnózis értékű – tünete a hasmenés és székrekedés váltakozása. Ez utóbbi irrigálással könnyen kezelhető, ráadásul ezáltal megakadályozható a pangó székletben található, már kiválasztott méreganyagoknak a bélnyálkahártyán át a vérkeringésbe való visszaszívódása.

Az emberek többsége idegenkedve, viszolyogva gondol a beöntésre, pedig nagyon is könnyen elsajátítható, egyszerű terápiás eljárásról van szó.

letöltés (1)   letöltés (2) Biztos vagyok benne, hogy aki egyszer kipróbálta, nevetni fog korábbi aggályain. Már említettem, hogy a gyógyulás érdekében sokszor áldozatokat is hozni kell, és itt nem az anyagiakra gondolok elsősorban. Nos, az irrigáció nem áldozathozatal, egyrészt, mert nem kellemetlen, másrészt minimális költséggel, de annál nagyobb haszonnal jár.

Éljünk vele!!!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: